Холодницький добровільно не піде у відставку

Новини
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький Фото: slovoidilo.ua

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький не збирається добровільно йти у відставку і буде захищатися перед Кваліфікаційно-дисциплінарною комісією прокурорів (КДКП).

«Є бажання відправити мене у відставку, то будемо показувати і доводити свою позицію. Якщо є помилки в нашій діяльності, будемо їх виправляти. Але наскільки ці помилки можуть спричинити за собою відставку, я вважаю, нехай вирішує дисциплінарна комісія. Головне: я не ховаюся , я не боюся. Це капслоком!», – заявив прокурор, передає Центр журналістських розслідувань з посиланням на «Лівий берег».

Холодницький зазначив, що не бачив скаргу до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів про скоєння ним дисциплінарних проступків.

«Я готовий з нею ознайомитися і відповісти на всі питання комісії», – додав він.

Раніше в інтерв’ю ZN.UA директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявив, що під час прослуховування кабінету головного антикорупційного прокурора Назара Холодницького вдалося зафіксувати інформацію про тиск на певних посадових осіб для прийняття ними певних рішень в певних виробництвах.