США розширили санкції проти РФ

Новини

Мінфін США ввів санкції проти трьох росіян, трьох російських компаній і двох пов’язаних з ними структур, які базуються за кордоном. США розширили санкції проти РФ через кібератаки відповідно до закону 2017 року «Про протистояння противникам Америки за допомогою санкцій».

Як повідомляє Центр журналістських розслідувань, оновлені списки опубліковані на сайті Мінфіну США.

Згідно сайту Міністерства фінансів США, до списку санкцій додали петербурзькі компанії Digital Security (консалтингова компанія в області інформаційної безпеки) і DiveTechnoService (спеціалізується на всіх видах водолазного обладнання, і підводно-технічних робіт), а також ФГУП «НДІ» Квант »(займається розробкою і обслуговуванням електронно-обчислювальних засобів і комплексів спеціального і цивільного призначення).

Під санкціями виявилися зареєстровані за межами РФ компанії Embedi і Erpscan, які пов’язані з Digital Security. Всі вони підозрюються в зв’язку з ФСБ РФ.

Нагадаємо, 6 квітня США ввели санкції проти 36 фізичних осіб і компаній з «кремлівського списку». У перелік потрапили сім олігархів, 17 високопоставлених чиновників, а також 12 державних і приватних компаній.