У Харкові руфери безперешкодно проникли на склад танків і показали все на відео

Новини
Фото: YouTube DIMA TOTAL

У Харкові двоє місцевих руферів безперешкодно проникли на територію танкового складу ймовірно, Харківського бронетанкового заводу, в якому знаходилися сотні списаних і десяток нових танків.

Вони зняли все на відео і розмістили його на своєму акаунті в сервісі YouTube, повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на видання ZN.UA.

Як видно на відеозйомці, на важливому об’єкті абсолютно відсутня будь-яка охорона, сторожова вежа напівзруйнована, ворота між різними частинами складу не замкнені і розкриті.

Блогери зуміли навіть порахувати кількість бойових машин, вказавши цифру в три сотні танків. Крім старих списаних і поставлених на зберігання танків вони виявили також 10 нових українських танків Т-64БВ «Булат». Недалеко від них виявився і танковоз.

«Ми знайшли близько 300 старих радянських танків, але коли пройшли між ними далі, то там ще було штук 10 саме нових танків і вантажівка, яка і привезла їх туди. Виглядало це, прям як танковий військовий автосалон! На них були бирки-пломби, техніка без пробігу», – сказано в описі до відео.

Автори ролика також проникли в бункер, продемонструвавши, як там зберігаються запаси військового устаткування і спорядження. Відзначається, що за весь час, поки вони бродили по території складу, вони не побачили жодної людини, і їм не було надано жодної протидії.

У відео зазначається, що склад танкової техніки розташований в 500 метрах від залізничної станції Харків-Сортувальний, де починається територія Харківського бронетанкового заводу.

Увага, на відео присутня ненормативна лексика.