Медведчук підтвердив наявність у його дружини нафтового бізнесу в РФ

Новини
Оксана Марченко Фото: https://www.facebook.com/VremyaStroit/

Кум президента РФ Путіна, лідер проросійської організації «Український вибір» Віктор Медведчук підтвердив, що його дружина, відома телеведуча Оксана Марченко, володіє бізнесом на території РФ. Особливістю ведення сімейного бізнесу він назвав санкції США, застосовані щодо нього з 2014 року.

Про це він заявив в ефірі телеканалу NewsOne, передає Центр журналістських розслідувань.

«Оксана Марченко, моя дружина, не займається бізнесом, вона володіє бізнесом, а керую бізнесом я. Чому я не можу володіти бізнесом? Тому що мої «улюблені» американці з березня 2014 року ввели щодо мене санкції. З цим пов’язані особливості бізнесу, який належить сьогодні родині», – поскаржився Медведчук.

Медведчук заявив, що інформація в розслідуванні журналістів програми «Схеми», «в більшості відповідає дійсності».

«Та інформація, яка з’явилася, вона в більшості за змістом та обсягом дійсно відповідає дійсності, тому що все це зазначено в деклараціях. Все це в доступних джерелах. З приводу тих об’єктів, про які йде мова в публікації, це правда, я це підтверджую», – додав він.

Нагадаємо, журналісти програми «Схеми» оприлюднили розслідування «Нафта для куми Путіна», в якому повідомили про факти причетності дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко до освоєння нафтових родовищ в Росії. Зокрема, компанія, яка належить Марченко, виграла конкурс на освоєння одного з трьох найбільших нафтових родовищ Ханти-Мансійського автономного округу Росії.