Нацполіція затримала нападників на Анатолія Гриценко в Одесі

Новини
Анатолій Гриценко після нападу «тітушок» в Одесі 28 листопада 2018 р Фото: odessa.online

Співробітники Нацполіції затримали п’ятьох нападників на кандидата в президенти, лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценко 28 листопада в Одесі, під час якого постраждали троє його однопартійців. Сам політик заявляє, що напад організувала СБУ.

Про затримання зловмисників повідомив на своїй сторінці у Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає Центр журналістських розслідувань.

«Напад на Анатолія Гриценка. П’ятеро нападників впізнані і затримані Нацполіцією. Відносно ще 12 осіб будуть прийняті процесуальні рішення. МВС жорстко припинятиме практику, яку дехто намагається запровадити в українському суспільстві: спроби зриву виступів кандидатів на вибори, організацію нападів і провокацій навколо них, дискредитацію безіменними і фейковими інформаційними матеріалами», – написав Аваков.

В сою чергу сам Анатолій Гриценко повідомив у Facebook, що напад на нього влаштувала СБУ.

«Бандитський напад в Одесі організувала СБУ. Вияснив напевно. Ще залишилися чесні офіцери і в Службі. Кому підпорядкована СБУ? Президенту України», – зазначив лідер «Громадянської позиції».

Як повідомлялось, увечері 28 листопада в Одесі «тітушки» напали на кандидата в президенти і лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка та його прихильників під час візиту політика на SHARK Radio. Постраждали три людини. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства.