На Приазов’ї десантно-штурмові війська провели навчання із зупинки прориву ворога

Новини
Фото: Facebook Операція об'єднаних сил

На Приазов’ї підрозділ десантно-штурмових військ, що входить до складу резерву Командувача Об’єднаних сил, провів навчання із зупинки прориву противника у глибину оборони українських військ.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на інформацію штабу операції Об’єднаних сил (ООС).

«Підрозділ десантно-штурмових військ був піднятий за тривогою та під прикриттям ланки ударних вертольотів здійснив переміщення 8-ма транспортно-бойовими вертольотами на один з флангів оборони, де виконав завдання із захоплення вигідного рубежу, зупинив противника, що намагався прорватися в глибину оборони наших військ та в подальшому здійснив його повне знищення», – йдеться у повідомленні.

Як зазначили в штабі ООС, за часовими показниками, злагодженими діями та результатами вогневого ураження підрозділ десантників оцінений як готовий виконувати завдання за призначенням.

Нагадаємо, в кінці листопада 2018 року в районі проведення ООС на узбережжі Азовського моря пройшли навчання з управління силами та засобами зенітного ракетно-артилерійського дивізіону в ході відбиття авіаційного удару противника на приморському напрямку.