«Досить котів у мішку»: Гриценко пропонує суперникам оприлюднити імена їх кандидатів на 5 ключових постів

Новини

Кандидат в президенти України Анатолій Гриценко пропонує суперникам оприлюднити імена їхніх кандидатів на 5 ключових постів.

У разі своєї перемоги, Гриценко пообіцяв зробити главою СБУ Віктора Трепака, який в 2016 році першим повідомив про існування «чорної бухгалтерії» «партії регіонів», передає Центр журналістських розслідувань.

Гриценко пообіцяв представити своїх кандидатів на прес-конференції в середу.

«Представляю Вам моїх кандидатів на ключові посади в межах конституційних повноважень президента. Вперше, такого не робив жоден з кандидатів на попередніх виборах. Середа, 30 січня, 11:00, місто Дніпро, прес-конференція в ІА «МОСТ-Дніпро». Пропоную усім кандидатам у президенти так само представити, ще до дня голосування, своїх кандидатів на п’ять ключових посад: голови СБУ, голови Нацбанку, міністра оборони, міністра закордонних справ і генерального прокурора України. Люди повинні їх знати завчасно, щоб зробити свідомий вибір. Досить уже «котів у мішку»!», – написав Гриценко.

Колишній перший заступник голови СБУ Віктор Трепак 27 травня передав в Національне антикорупційне бюро пакет документів, що свідчать як про одноразових, так і про систематичні виплати Партією регіонів готівки ряду українських чиновників.

За його словами, в цих матеріалах фігурують прізвища посадових осіб найвищого рівня, міністрів, керівників відомств, народних депутатів, відомих політиків, громадських діячів, представників міжнародних організацій та суддів.