Голова Херсонської ОДА Гордєєв у Генічеську агітував за Порошенка

Новини
Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв Фото: Медіа-центр «ІРС-Генічеськ»

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв і вівторок, 5 березня, на зустрічі з мешканцями Генічеська агітував за президента Петра Порошенка. Разом з ним приїхали і народні депутати Олександр Співаковський та Сергій Хлань, які входять до фракції партії «Блок Петра Порошенка».

Як повідомляє медіа-центр IPC-Генічеськ, захід був анонсований як «зустріч голови Херсонської ОДА та народних депутатів із громадськістю Генічеська», передає Центр журналістських розслідувань.

На зустрічі йшлося, зокрема, про перебіг реформи освіти та медичної реформи в регіоні. Спікери, серед іншого, позитивно висловлювалися на адресу діючого президента України Петра Порошенка. Під час зустрічі представники громадськості могли ставити запитання до представників влади.

Фото: Медіа-центр «ІРС-Генічеськ»

Журналіст запитав Гордєєва, чому запрошені на зустріч нардепи представляють тільки одну політичну силу.

«Якщо хочете мене запитати, мою думку, і так далі, то я тут з 14-го року на межі з окупованим Кримом. Знаю, що і як, знаю, що зараз у державі відбувається. Якщо ви хочете поспекулювати на тему, хто захистить країну і надалі, я думаю, що тільки Порошенко. Як президент України та Верховний головнокомандуючий. Можете записати, що це моя агітація і подати на мене до суду», – зазначив голова обласної держадміністрації.

У свою чергу, народний депутат Олександр Співаковський, відповідаючи на запитання журналіста, запропонував не шукати «темну кішку у темній кімнаті, якщо її немає».

Народний депутат Олександр Співаковський Фото: Медіа-центр «ІРС-Генічеськ»

«Ніхто не казав ні про яку політичну силу, так і ніхто і не почув, хто яку політичну силу представляє. У даному випадку ми представляємо Україну і інтереси Херсонської області, як народні депутати-мажоритарники, тому що зацікавлені в одному: в розбудові людського капіталу. Ми не можемо вирішити це питання без вчителів. Журналісти – це гарно, але вчителі готують тих, хто після цього готує журналістів. Це головне. В центрі інтересів є дитина, є вчитель, і є закон, який ми ухвалювали», – наголосив нардеп.

Фото: Медіа-центр «ІРС-Генічеськ»

Після виступів представників влади присутнім запропонували подивитися концерт.

Нагадаємо:

  • У 2014 році Андрій Гордєєв був обраний до Верховної Ради України від виборчого округу №183 Херсонської області, у парламенті увійшов до фракції партії «Блок Петра Порошенка».
  • 28 квітня 2016 року президент Порошенко указо №178/2016 призначив Гордєєва головою Херсонської обласної державної адміністрації.