У Криму до 5-ти річчя окупації випустили туалетну воду, обличчям якої стала Наталя Поклонська

Новини
Фото: Facebook Крымская Роза

Кримський виробник косметики, комбінат «Кримська роза» до 5-ти річчя окупації Криму Росією випустив лімітовану серію продукції, обличчям якої стала колишній «прокурор Криму», а нині «депутат» Держдуми РФ Наталя Поклонська. Йдеться про трояндову воду під назвою «Няш-мяш. Крим наш!».

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на інформацію комбінату «Крымская роза».

«Ця весна для нас особлива. 5 років тому ми стали частиною великої країни. На честь цієї події ми вирішили випустити трояндову воду за народною ціною) а символом цієї лімітованої колекції буде Наталя Володимирівна Поклонська. Не тільки як символ Кримської весни, а й як прекрасна жінка!», – йдеться в повідомленні.

На етикетці пляшечки з водою зображений портрет в стилі аніме Наталі Поклонської в білому генеральському мундирі прокурора, а також розміщено напис: «Няш-мяш. Крим наш!». Як відомо, «Няш-мяш» – відомий мем, який став прізвиськом Поклонскої, після того як 22 березня 2014 року в інтерв’ю російському телеканалу НТВ вона заявила: «Тут я прокурор. І тому ніяких няш, мяш, тощо … я не допущу!».

Фото: Facebook Крымская Роза

Генеральною директор комбінату Іван Гладун повідомив виданню «Крыминформ», що макет етикетки схвалила сама Поклонська.

«У лютому нас відвідала Наталія Володимирівна, вона була на виробництві. Обговорили з нею цю ідею. Узгодили всі макети», – сказав керівник підприємства.

Також на підприємстві стверджують, що Поклонська сама придумала і запропонувала назву для рожевої води.

Презентація трояндової води з зображенням Поклонскої відбудеться 10 березня в Лівадійському палаці.

Трояндова вода – це продукт, який виробляється з пелюсток кримської ефіроолійної троянди. Її використовують як косметичний засіб для омолодження, тонізації шкіри. Комбінат «Крымская роза» займається вирощуванням і переробкою ефіроолійних культур з 1930 року.

Фото: Facebook Крымская Роза

Нагадаємо:

  • Центр журналістських розслідувань зібрав інформацію про те, скільки кримінальних проваджень і за якими статтями уже розслідується Генеральною прокуратурою та прокуратурою АРК щодо Наталі Поклонської, Сергія Аксенова та Володимира Константинова, і скільки підозр у вчиненні яких злочинів їм повідомлять незабаром.
  • У березні 2014 року СБУ оголосила «прокурора Криму» Наталію Поклонську в розшук за підозрою у скоєнні дій, спрямованих на захоплення державної влади по ч.1 ст.109 Кримінального кодексу України.
  • Стосовно Поклонскої ГПУ розслідуються два кримінальні провадження – про державну зраду і про заборону діяльності Меджлісу кримськотатарського народу.
  • У 2016 році в ході незаконно організованих Росією в окупованому Криму «виборів» Поклонська була обрана «депутатом» Держдуми РФ і покинула посаду «прокурора Криму».
  • 10 жовтня 2018 року Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що екс-«прокурору Криму» Наталі Поклонській підписали підозру в порушенні законів і звичаїв війни.