Названо тіньових діячів штабу Зеленського – розслідування BIHUS.info

Новини
Володимир Зеленський Фото: Reuters

Переписка членів команди кандидата в президенти Володимира Зеленського у месенджері «Telegram», де згадуються «ключові гравці відкритого штабу», потрапила до рук журналістів. 

Про це повідомило видання BIHUS.info на своїй сторінці у Facebook, передає Центр журналістських розслідувань.  

«Днями до нас потрапило внутрішнє листування Зе-команди. З них ми не лише дізнались про сумніви Зеленського щодо президентства, а й визначили ключових гравців відкритого штабу. Які дещо відрізняються від тих, кого представив Зеленський в ефірі 1+1. Хто вони, джокери Зеленського, і який вплив мають на кандидата в президенти?», – сказано у повідомленні видання. 

Зміст переписки викладено у відеосюжеті BIHUS.info «Зе-телеграм. Таємні переписки команди Зеленського».

Нагадаємо:

  • Кандидат в президенти України Володимир Зеленський представив членів своєї команди, які після виборів увійдуть в його Адміністрацію, а потім займуть «ті чи інші посади».
  • Адвокат олігарха Ігоря Коломойського Андрій Богдан працює в штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського, повідомляється в розслідуванні програми «Наші гроші».
  • Центральна виборча комісія опрацювала всі 100% електронних протоколів. Згідно з їхніми даними, до другого туру виборів проходять кандидати в президенти України Володимир Зеленський з 30,24% голосів виборців, і нинішній глава держави Петро Порошенко – 15,95%.
  • Команда журналістських розслідувань Bihus.Info опублікувала матеріал про масштабні розкрадання в «Укроборонопромі», до якого, згідно їх розслідування, причетні посадові особи, наближені до президента Петра Порошенка.