На Донбасі в день виборів внаслідок обстрілу поранений український військовий

Новини
Фото: Facebook Операція об'єднаних сил

На Донбасі у неділю, 21 квітня, в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) внаслідок обстрілу окупантів поранений український військовослужбовець.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на інформацію штабу ООС.

Як зазначається, від початку доби збройні формування РФ один раз порушили режим припинення вогню.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти обстріляли позиції Об’єднаних сил поблизу населеного пункту Катеринівка з автоматичних станкових гранатометів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї.

«Внаслідок обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. На ворожу провокації підрозділи Об’єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються», – йдеться у повідомленні.

Як наголосили в штабі, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Нагадаємо:

  • 21 квітня в Україні проходить повторне голосування (другий тур) на чергових виборах президента. Українці вибирають, хто з двох кандидатів, які набрали найбільшу кількість голосів у першому турі, має стати главою держави – шоумен, художній керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський або діючий президент Петро Порошенко.
  • Участь в голосуванні приймають і військовсулужбовці. ЦВК за пропозицією Міноборони України створила у винятковому порядку 80 спеціальних виборчих дільниць на території військових частин: 65 – в Донецькій області, 14 – в Луганській області та 1 – в Львівській області.