Підрозділи ООС відпрацювали відбиття атаки морського десанту на узбережжя Азову

Новини
Фото: Facebook Операція об'єднаних сил

Підрозділи, задіяні в Операції об’єднаних сил (ООС) провели навчання, в ході яких відпрацювали відбиття атаки та знищення морського десанту противника, який висадився на узбережжі Азовського моря.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на інформацію штабу ООС.

Фото: Facebook Операція об’єднаних сил

«За легендою планових навчань, наш протидесантний резерв у складі ротної тактичної групи окремої десантно-штурмової бригади за підтримки танків, артилерії та приданої авіації «нищив» першу хвилю морського десанту противника, унеможливлюючи висадку його другого ешелону», – йдеться у повідомленні.

Фото: Facebook Операція об’єднаних сил

Як зазначили в штабі ООС, акваторія та українське узбережжя Азовського моря, як і раніше, залишаються зонами високого ризику для розвитку військової агресії Росії.

Фото: Facebook Операція об’єднаних сил

Тому частини та підрозділи Об’єднаних сил на цьому напрямку, виконуючи щоденні бойові завдання на гарячих ділянках фронту, одночасно готуються до дій у всіх вірогідних оперативно-тактичних сценаріях для Приазов’я.

Нагадаємо:

  • В кінці травня в Азовському морі екіпажі малих броньованих катерів «Кременчук» та «Лубни» ВМСУ зі складу Операції об’єднаних сил провели чергові навчальні маневри з практичним виконанням стрільб з кормового та носового артилерійських модулів.