«Радикальна партія» оприлюднила двадцятку списку, в ньому є нардепи «Народного фронту»

Новини
Олег Ляшко Фото: YouTube Олег Ляшко

«Радикальна партія» оприлюднила першу двадцятку партійного списку на дострокових виборах до Верховної Ради. Крім «радикалів» в ньому є нинішні народні депутати від «Народного фронту».

Список кандидатів у нардепи «Радикальна партія» затвердила в понеділок, 10 червня, на своєму з’їзді, який пройшов в Києві біля пам’ятника Тарасу Шевченку, повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на агентство Інтерфакс-Україна.

У першій п’ятірці партійного списку лідер «Радикальної партії» і глава однойменної фракції у Верховній Раді Олег Ляшко, народні депутати з фракції «Радикальної партії» Віктор Галасюк, Андрій Лозовий, заступник голови Чернівецької облради Інга Маковецька, нардеп з фракції «Народний фронт» Іван Савка.

Далі в списку йдуть керівник виконкому «Радикальної партії» Олег Авер’янов, народні депутати з однойменної фракції в Раді, керівник Київської обласної організації партії Сергій Скуратівський, Дмитро Лінько, Олена Кошелєва, Віктор Вовк, Олексій Ленський.

Дванадцятим номером списку «Радикальної партії» йде нардеп Георгій Логвинський, який в нинішнє скликання Верховної Ради пройшов за списками партії «Народний фронт» і в даний час є членом однойменної фракції.

За ним у списку слідують нардепи з фракції «Радикальної партії» в Раді Валерія Заружко, Олег Купрієнко, Денис Силантьєв.

При цьому Ляшко перед висуненням кандидатів по багатомандатному округу зазначив, що до 8 липня недоброчесних людей можна буде виключити зі списку, і закликав однопартійців і журналістів ретельно вивчити членів списку.

Нагадаємо:

  • 20 травня новообраний президент Володимир Зеленський на інавгурації заявив, що розпускає Верховну Раду України восьмого скликання. 
  • Позачергові вибори до парламенту призначені на 21 липня.