Херсонщина стала пілотним регіоном, де стартував проект LIFT для відбору глав РДА

Новини
Фото: IPC-Херсон

Херсонська область стала пілотним регіоном, де вже стартував проект LIFT, через який будуть набирати голів районних державних адміністрацій: будуть відбирати не лише очільників РДА, а й і заступників голів ОДА.

Про це на КПВВ “Чонгар” заявив новопризначений голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв, повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на IPC-Херсон.

“Програма стане реальним ліфтом для людей, які хочуть управляти регіонами. Буду докладати зусиль, аби Херсонщина була пілотною не лише у цьому”, – зазначив Гусєв.

За його словами, на сайті проекту охочі можуть залишати свої контакти та резюме, після чого на відібраних кандидатів чекатиме співбесіда.

На сайті проекту вже розміщені оголошення про вакансії на посади голів районних державних адміністрацій  Херсонської області.

«Ми шукаємо людину, яка готова очолити районну державну адміністрацію та виконувати покладені на неї завдання. Людину, яка готова взяти на себе відповідальність за діяльність кожного підрозділу. Основне завдання — налагодження всіх процесів у підпорядкованих органах, службах та комісіях. Забезпечення, розвиток і вдосконалення району», – йдеться в повідомленні.

Організатори розмістили основні вимоги до кандидатів, а також форму, заповнивши яку, кандидат зможе подати резюме.

  • Команда Зеленського в травні запустила beta-версію проекту LIFT: https://lift.net.ua/, в рамках якого, за задумом, повинні об’єднатися кваліфіковані фахівці та інновації, щоб «забезпечити позитивні зміни в країні і її комплексний соціально-економічний і культурний розвиток».
  • Президент України Володимир Зеленський в суботу, 13 липня, в Херсонській області на адмінкордоні з окупованих Кримом представив новопризначених голову Херсонської ОДА Юрія Гусєва та представника президента в АРК Антона Кориневича.