У СІЗО «Лефортово» прийняли передачі для політв’язнів Сущенка, Сізоновіча і Панова – Івлєва

Новини
Московське СІЗО Лефортово Фото: РИА Новости

Адміністрація московського СІЗО «Лефортово» в середу, 21 серпня, прийняла продуктові передачі для українських політв’язнів Романа Сущенка, Олексія Сізоновіча і Євгенія Панова, що побічно може свідчити, що їх могли доставити до Москви з місць позбавлення волі.

Інформацію про це повідомила на своїй сторінці в Facebook журналіст Вікторія Івлєва, передає Центр журналістських розслідувань.

«На Романа Сущенка, Олексія Івановича Сізоновіча і Євгенія Панова сьогодні були зроблені передачі в СІЗО Лефортово. Це ковбаса сирокопчена, сир, молоко, сир, масло, огірки, горіхи, зелена цибуля, сигарети (Панов only), шоколад, яблука, сьомга слабосолона, лимони, кава. Не взяли тільки солодкі булочки – з наповнювачем не можна, раптом наповниш – а воно – не те! До в’язнів Лефортово передачі доходять дуже швидко, думаю, що протягом години», – написала Івлєва.

При цьому вона зазначила, що не стверджує, що політв’язні дійсно знаходяться в «Лефортово».

«Стверджую я тільки те, що і на ім’я Романа, і на ім’я Олексія Івановича, і на ім’я Євгена були зроблені передачі вагою по шість з половиною кілограмів. І ці передачі прийняті. Сподіваюся, що мене читають розумні люди, які в змозі складати два плюс два і отримувати немодний сьогодні результат чотири», – зазначила Івлєва.

Нагадаємо:

  • 20 серпня Вікторія Івлєва повідомила, що адміністрація СІЗО «Лефортово» прийняла передачі для українських політичних в’язнів Володимира Балуха, Станіслава Клиха, Олександра Кольченка, Павла Гриба і Миколи Карпюка.