Зеленський пообіцяв розслідувати вбивства Шеремета і Гандзюк та покрити Україну мережею інтернет

Новини
В.Зеленський на інвестиційному форумі в Маріуполі Скріншот: Громадське

Президент України Володимир Зеленський, відкриваючи перший інвестиційний форум RE:think в Маріуполі, пообіцяв завдяки реформі правоохоронних органів та судової системи розслідувати резонансні вбивства та анонсував підписання меморандуму між урядом України та найбільшими мобільними операторами про повне покриття території країни мобільним зв’язком.

Про це пише Центр журналістських розслідувань

Президент України Володимир Зеленський з трибуни  першого інвестиційного форуму RE:think в Маріуполі запевнив, що очищення прокуратури та судова реформа дозволять розслідувати такі резонансні злочини як вбивство Павла Шеремета і Катерини Гандзюк, та покарати винних у їхньому скоєнні. 

Також Володимир Зеленський наголосив, що у питанні про націоналізацію ПриватБанку він захищатиме інтереси виключно держави Україна. 

Президент нагадав про неминучість запровадження вільного ринку землі та пообіцяв “персональний захист кожному інвестору”, який прийде в Україну.

На завершення виступу Зеленський оголосив про підписання меморандуму між Кабінетом Міністрів України та представників найбільших мобільних операторів. 

“Зараз я хочу запросити на цю сцену прем’єр-міністра України та СЕО найбільших мобільних операторів для підписання історичного меморандуму, в рамках якого нарешті кожен куточок нашої України буде покрито мобільним зв’язком та мережею інтернет”, – сказав Зеленський. 

Меомрандум підписали прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, президент компанії “Інтернаціональні комунікації” Борис Акулов, директор з корпоративного управління Vodafone Украина Ольга Дейнега, директор компанії Lifecell Ісмет Язиджи, і президент компанії “Київстар” Олександр Комаров. 

Нагадаємо:

  • У Маріуполі відкрився інвестиційний форум RE:think. В його роботі беруть участь президент України Володимир Зеленський, прем’єр-міністр Олексій Гончарук, представники уряду, міжнародних організацій, дипломатичних установ та бізнесу.