Окупанти приховують суїциди і небойові втрати в своїх підрозділах, ховаючи тіла загиблих в цивільних моргах – розвідка

Новини

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє про подальшу активізацію командуванням російсько-окупаційних військ заходів щодо укомплектування особовим складом з’єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони з посиланням на дані ГУР.

Як відзначають в українській розвідці, при цьому нерідкими є випадки примусового призову місцевих жителів, в тому числі непридатних до військової служби за станом здоров’я, коли медичне обстеження кандидатів здійснюється за спрощеною процедурою, без врахування висновків лікарських комісій за місцем їх проживання.

«Російські кадрові офіцери вкрай негативно ставляться до такого варіанту «поповнення» підрозділів, адже часто його наслідком є ​​збільшення кількості випадків суїциду, а також небойових втрат, пов’язаних з порушеннями заходів безпеки при поводженні зі зброєю та виконанні господарських робіт», – сказано в повідомленні.

  • На окупованому Донбасі у підрозділах окупаційних військ з 1 жовтня служитимуть лише бойовики з російським паспортами і ті, хто вже почав оформляти громадянство РФ.