На адмінкордоні з Кримом відкрили контрольно-пропускні пункти після реконструкції

Новини
Фото: IPC-Генічеськ

Режимні зони тимчасових контрольних пунктів «Чонгар» та «Каланчак» на адмінкордоні з окупованим Кримом відкрили після реконструкції.

Про це повідомляє IPC-Геническ.

Також були відкриті відділення «Нової пошти» та медичні пункти, будівництво сервісних зон триває.

На відкритті КПВВ «Чонгар» голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв повідомив, що будівництво сервісних зон біля контрольних пунктів «Чонгар» та «Каланчак» планують завершити через два-три тижня.

Фото: IPC-Генічеськ

«Коли ми говоримо про сервісну зону, ми говоримо про автобусну станцію, Центр надання адміністративних послуг, кімнату матері і дитини. Фінальні терміни для сервісних зон – на протязі двох-трьох тижнів, а наповнення залежить від дуже багатьох факторів», – сказав Гусєв.

Нагадаємо, через проведення представниками «Укрзалізниці» будівельних робіт підвищеної небезпеки контрольний пункт в’їзду-виїзду (КПВВ) «Каланчак» на адмінкордоні з окупованим Кримом з 7 по 15 листопада не здійснював пропуск громадян. КПВВ «Чаплинка» та «Чонгар» працювали в штатному режимі.

  • 13 липня новий голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв пообіцяв президенту Володимиру Зеленському, який десантувався на адмінмежі з окупованим Кримом, побудувати режимні зони на КПВВ «Чонгар» та «Каланчак» до 15 листопада – до дня свого народження. А повністю завершити роботи до 20 грудня.
  • Детально – в матеріалі Центру журналістських розслідувань Багатостраждальні КПВВ: тендерна історія