В зоні ООС під час бою з диверсантами загинули двоє українських бійців

Новини

На Донбасі за минулу добу в районі Операції об’єднаних сил (ООС) під час бою з російськими диверсантами загинули двоє українських бійців, які підірвались на мінах.

Про це повідомляє штаб ООС.

«1 грудня під час виконання бойового завдання, на невідомих вибухових пристроях підірвалися два українських військовослужбовця. Внаслідок вибухів наші воїни отримали поранення несумісні з життям і померли на місці підриву», – йдеться у повідомленні.

За інформацією штабу, диверсійно-розвідувальна група збройних формувань РФ здійснила спробу проникнення у тил позицій Об’єднаних сил. З метою перекриття шляхів висування та можливого відходу ворожих диверсантів командиром підрозділу було застосовано черговий резерв. Саме під час виконання цього бойового завдання двоє українських бійців підірвались на мінах.

Загалом, за минулу добу збройні формування РФ сім разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції Об’єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Нагадаємо:

  • 29 листопада на Донбасі в результаті обстрілів бойовиків російсько-окупаційних військ позицій Об’єднаних сил загинув український військовослужбовець.