На Луганщині автомобіль сил ООС наїхав на міну: один боєць загинув і один поранений

Новини

В Луганській області 5 січня військова вантажівка ГАЗ-66 наїхала на протитанкову міну. Внаслідок вибуху один військовослужбовець сил ООС загинув, ще один отримав поранення. 4 січня в цьому ж районі двоє бійців були поранені також через підрив на міні.

Про це повідомляє штаб Операції об’єднаних сил.

«5 січня в районі населеного пункту Хутір Вільний внаслідок наїзду на невідомий вибуховий пристрій (ймовірно протитанкова міна ТМ-62) стався підрив вантажного автомобілю ГАЗ-66 одного з підрозділів Об’єднаних сил, який здійснював заходи логістичного забезпечення. В результаті вибуху один військовослужбовець загинув, ще один отримав тяжкі поранення», – йдеться у повідомленні.

На місці підриву працює слідча робоча група, яка з’ясовує усі обставини події.

Минулої доби в цьому ж районі на міні підірвались двоє українських бійців.

«4 січня під час пересування між взводними опорними пунктами два військовослужбовця Об’єднаних сил отримали поранення внаслідок підриву на невстановленому вибухову пристрої», – повідомили в штабів ООС.

Постраждалих доставили до медичного закладу та надали кваліфіковану допомогу.

Нагадаємо:

  • 19 листопада  2019 року у Харківському військово-медичному клінічному центрі Північного регіону помер командир 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади полковник Євгеній Коростельов, який 12 листопада під час обходу позицій на передовій підірвався на міні і отримав важкі травми.