У Києві зафіксовано два випадки коронавірусу – МОЗ

Новини
Фото: newsone.ws

У Києві зафіксовано два випадки коронавірусу.

Про це пише пресслужба Міністерства охорони здоров’я України.

«МОЗ повідомляє: у Києві зафіксовано 2 випадки коронавірусу. Сьогодні, 16 березня, у Києві лабораторно підтверджено два випадки COVID-19. Пацієнти ізольовані, їм надається симптоматичне лікування. Один пацієнт протягом інкубаційного періоду повернувся з Франції. Наразі в Україні 7 підтверджених випадків інфікування COVID-19, з них 1 – летальний (у літньої жінки з Житомирщини)», – пише МОЗ.

  • 16 березня в Чернівецькій області у двох жінок було лабораторно підтверджено COVID-19. Пацієнтки ізольовані, їхній стан стабільний. Проводиться робота із контактними особами.
  • На початку березня в Україні зафіксований перший випадок захворювання коронавірусом. Він діагностований у жителя Чернівців, який повернувся з відпочинку в Італії. Чоловік відчув нездужання 28 лютого, зараження підтвердили в Міністерстві охорони здоров’я 2 березня.
  • 13 березня в Україні зафіксована перша смерть від коронавірусної інфекції COVID-2019. Померла 71-річна мешканка Житомирської області, яка 12 березня була госпіталізована із зафіксованим лабораторно підтвердженим випадком COVID-19