РФ проведе навчання своїх розвідників в окупованому Криму

Новини

На полігонах окупованого Криму почався табірний збір розвідників підрозділів армійського корпусу Чорноморського флоту РФ. Протягом місяця з російськими військовослужбовцями проведуть практичні заняття з вогневої, тактичної, спеціальної, повітряно-десантної підготовки з використанням нових зразків озброєння і безпілотних літальних апаратів.

Про це повідомляють в пресслужбі Міноборони РФ.

«Особливістю даного табірного збору стане те, що розвідники різних з’єднань і частин армійського корпусу Чорноморського флоту проводитимуть заняття на незнайомій місцевості з передислокацією на різні полігони. Військовослужбовці вивчать і відпрацюють низку специфічних завдань, зокрема різні методи організації разведдозору, засідки, проведення розвідки боєм і інших способів ведення розвідки», – сказано в повідомленні.

Як уточнили в прес-службі, заняття будуть проводитися в умовах, наближених до бойових, «в ході збору підрозділам належить діяти у відриві від головних сил, в тилу умовного противника, розраховуючи тільки на власні вміння та навички».

  • В окупованому Криму російські військові почали проводити танкові стрільби по ночах: ​​”відпрацювали тактику придушення заздалегідь розвіданих місць розташування протитанкових розрахунків умовного противника, що знаходяться на обладнаних позиціях». Навчання пройшли на полігоні «Ангарський» в Сімферопольському районі Криму, біля села Зарічне.
  • Багатоцільові винищувачі Су-30СМ і фронтові бомбардувальники Су-24М Чорноморського флоту Росії виконали ракетні та бомбові удари в рамках навчань в окупованому Криму. Всього в маневрах задіяно близько 15 літаків, в їх числі винищувачі Су-30СМ, бомбардувальники Су-24М і літаки-розвідники Су-24МР, які відпрацювали спільне пілотування в парах і ланках, а також провели спільне тренування з кораблями.