Венедіктова призначила своїми заступниками прокурорів, нагороджених Януковичем і які боролися з Євромайданом – BIHUS.info

Новини

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова призначила своїми заступниками Андрія Любовича, Ігоря Мустецу та Олексія Симоненка, які мають нагороди та звання від утікача Віктора Януковича, пов’язані з його оточенням або ж відкрито виступали проти Євромайдану.

Про це повідомляє BIHUS.info.

«Ну і куди ж без колишніх від Януковича. Пам’ятаєте, як Венедіктова тільки-но прийшла в ДБР, призначила замом адвоката Януковича? На цьому її тяга до «колишніх» не минула. Час іде, Венедіктова тепер генпрокурорка, а серед її заступників:

Андрій Любович – має медаль від Януковича завдяки Пшонці. Наче за розслідування терактів у Дніпрі, от тільки справа та розвалилася, а прокуратуру звинуватили у фальсифікації справи.

Олексій Симоненко – звання «заслуженого юриста», декілька медалей та ордени. Так, теж від «легітимного», але вже за подачі Хорошковського.

Ігор Мустеца – через суд намагався скасувати рішення районної ради на підтримку Євромайдану, імпічменту Януковича та відставки Азарова.

Посади перших заступників Венедіктової ще вільні. Як думаєте, туди теж потраплять люди часів Януковича?», – зазначає видання.