Обстріли в зоні ООС: поранені семеро українських військовослужбовців

Новини
Фото: Facebook Операція об'єднаних сил

На Донбасі за минулу добу в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) внаслідок обстрілів російських окупантів були поранені семеро українських військовослужбовців.

Про це повідомляє штаб ООС.

«За минулу добу, внаслідок ворожих обстрілів, семеро українських захисників отримали поранення. Усіх воїнів евакуаційною технікою оперативно доставлено до медичних закладів та надано належну допомогу лікарів», – йдеться у повідомленні.

Як зазначили в штабі, шестеро військовослужбовців отримали осколкові поранення на Донеччині поблизу Новомихайлівки, де російські найманці застосували протитанковий ракетний комплекс «Фагот». Ще один боєць був поранений неподалік Водяного внаслідок обстрілу з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Загалом 14 липня збройні формування РФ 18 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому протитанкові ракетні комплекси, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Підрозділи Об’єднаних сил своєчасно реагували на ворожі збройні провокації та прицільним вогнем змушували окупантів відмовитись від продовження підступних дій. За підтвердженими даними розвідки, минулої доби українські захисники поранили трьох загарбників.

Нагадаємо: