На Донбасі загинув український військовий

Новини

В результаті обстрілу російсько-окупаційних військ українських позицій в Донецькій області загинув військовослужбовець Збройних Сил України. Це вже шостий загиблий на фронті в липні 2020 року.

Про це повідомляє штаб ООС.

За інформацією ВСУ, військовий загинув поблизу населеного пункту Шуми, де ворог застосував автоматичні станкові гранатомети, стрілецьку і снайперську зброю.

«На жаль, в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання один військовослужбовець Збройних Сил України отримав кульове поранення несумісне з життям», – йдеться в повідомленні.

Командування об’єднаних сил висловлює глибокі і щирі співчуття рідним і близьким загиблого воїна і зазначає, що такі підступні дії окупантів не залишаться безкарними.

Нагадаємо:

  • 13 липня на Донбасі російські окупанти, незважаючи на досягнуту домовленість припинити вогонь, обстріляли українських військовослужбовців, які мали евакуювати з «сірої зони» тіло загиблого бійця, який раніше того ж дня загинув, підірвавшись на міні поблизу селища Зайцеве Донецької області. Внаслідок обстрілу загинув військовий медик, який намагався надати допомогу пораненому військовослужбовцю. Всі українські військові евакуаційної групи були в білих касках із чіткими розпізнавальними знаками