Викрадач авто у Полтаві взяв у заручники поліцейського

Новини

У Полтаві викрадач авто, який погрожує взірвати гранату, тримає заручника. Йому дали виїхати з міста. Викрадач поїхав в сторону Києва.

Про це повідомляє видання Полтавщина.

В ході переговорів із чоловіком поліція запропонувала йому вільно виїхати за межі міста, щоб виключити можливість вибуху гранати. Він згодився на цю пропозицію, гранату взяв із собою і поїхав на автомобілі за межі Полтави у напрямку Супрунівки. Його супроводжують поліцейські автомобілі. Начальник кримінального розшуку запропонував, що заручником стане він. Після обміну заручників злочинець та правоохоронець сіли в автомобіль та виїхали за межі Полтави.

  • Вранці 21 липня в центрі Луцька Кривош захопив автобус, в якому перебувало 13 осіб. Близько 22.00 терорист здався.
  • Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляв, що у Кривоша були спільники в інших містах України.
  • Національна поліція відкрила провадження за ст. 147 (захоплення заручників) Кримінального кодексу України, СБУ – за статтею про теракт.
  • Заступник глави МВС України Антон Геращенко відзначав, що Кривош двічі судимий, близько 10 років провів у виправних установах за скоєння низки тяжких злочинів, зокрема за шахрайство, вимагання, незаконне поводження зі зброєю та бандитизм. Департамент карного розшуку МВС повідомляв, що Кривош проходив лікування в психіатричній лікарні, однак Аваков пізніше спростував цю інформацію.