Зеленський присутній на презентації кандидатів від «Слуги народу» у Херсоні, яку влаштували на державному заводі «Палада», що входить до «Укроборонпрому»

Новини
Фото: скріншот відео ОП

Президент Володимир Зеленський, який сьогодні прибув до Херсона, присутній на партійному заході – презентації команди від «Слуги народу» на місцевих виборах. Захід проводиться  на державному заводі «Палада» — суднобудівному підприємстві, що спеціалізується на виготовлення залізобетонних композитних плавучих доків та входить в державний концерн «Укроборонпром». Сцена споруджена просто на причалі заводу. 

Як повідомила прес-служба президента, Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою до Херсонської області. 

«Глава держави ознайомиться з перебігом будівництва інфраструктурних та соціальних об’єктів, що споруджуються в межах Національної програми «Велике будівництво». Також Володимир Зеленський візьме участь у презентації Стратегії розвитку Херсонської області. Крім того, Президент відвідає місцеві підприємства, огляне їхні виробничі потужності та поспілкується з колективами», – йдеться в офіційному повідомленні. 

Натомість, як повідомляє кореспондент Центру журналістських розслідувань, на державному заводі «Палада» проходить партійний захід. Сцена, збудована просто на причалі заводу, оформлена у копоративних партійних кольорах та оздоблена партійною атрибутикою. Учасники заходу тримають прапорці із написом «Зе! Місцеві». 

«Стратегія розвитку» була презентована головою Херсонської ОДА Юрієм Гусєвим за сім хвилин. Після чого Володимиру  Зеленському представили «молоду команду» Херосонщини від партії «Слуга народу», які будуть балотуватися на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

Фото: скріншот відео ОП

Фото: скріншот відео ОП

Фото: скріншот відео ОП

Фото: скріншот відео ОП

  • Верховна Рада призначила вибори до місцевих органів влади в Україні на 25 жовтня 2020 року. На окупованих територіях Криму і Донбасу місцеві вибори проводитись не будуть до припинення військової агресії Росії, виведення незаконних збройних формувань, відновлення контролю над державним кордоном України та відновлення конституційного ладу та правопорядку на цих територіях.
  • У 2020 році Верховна Рада прийняла зміни до виборчого кодексу. Голосування на місцевих виборах, що відбудуться в жовтні, проходитиме за відкритими списками. І вперше в них зможуть взяти участь переселенці з окупованих районів Донецької та Луганської областей, а також з Криму.  Детальніше читайте в матеріалі ЦЖР Місцеві вибори і переселенці: вперше у новій громаді