В СБУ назвали фейком інформацію ФСБ про нібито зрив української операції на території РФ

Новини

Служба безпеки України відзначає, що оприлюднена інформація ФСБ про затримання семи громадян РФ, які нібито співпрацювали з українськими спецслужбами і нібито спробували вивезти з території РФ в Україну одного з ватажків найманців РФ на Донбасі, є продовженням ланцюжка звичайних фейків російської сторони.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Сьогодні в засобах масової інформації поширюється заява ФСБ Російської Федерації, яка відзвітувала про черговий» успіху «- нібито вона зірвала спецоперацію СБУ і затримала групу осіб, які збиралися викрасти одного з бойовиків, який воював на Донбасі», – йдеться в повідомленні.

Служба безпеки України відзначає, що РФ захищає і підтримує бойовиків.

«У той же час ми окремо звертаємо увагу, що кожна особа, яка брала участь в бойових діях на стороні незаконних збройних формувань на тимчасово окупованих територіях, має понести за це відповідальність, передбачену українським законодавством. І Служба безпеки України працює над цим завданням в щоденному режимі», – повідомили в СБУ.

  • ФСБ РФ повідомляє про затримання семи громадян РФ, які нібито співпрацювали з українськими спецслужбами і нібито спробували вивезти з території РФ в Україну одного з ватажків найманців РФ на Донбасі.