В зоні ООС окупанти застосували безпілотник для атаки на українські позиції

Новини
Російський БПЛА Орлан-10 Фото: airwar.ru

На Донбасі за минулу добу в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) окупанти застосували безпілотник для скидання осколкової гранати від гранатомету на українські позиції біля Майорська. Втрат та поранень у складі Об’єднаних сил не було.

Про це повідомляє штаб ООС.

«Минулої доби українськими військовослужбовцями задокументовано один факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, поблизу Майорська ворог застосував БПЛА для скидання пострілу ВОГ-17. Внаслідок цієї провокації бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було», – йдеться у повідомленні.

За інформацією штабу ООС, від початку поточної доби, 25 серпня, у смугах відповідальності наших бойових бригад по всій лінії фронту обстрілів та інших порушень досягнутих домовленостей з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано. Режим тиші зберігається повною мірою.

Нагадаємо:

  • З 27 липня на Донбасі почав діяти режим повного і всеосяжного припинення вогню.
  • 23 серпня на Донбасі російські окупанти тричі порушили режим всеосяжного припинення вогню. Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.