Стан Балуха стабільно важкий, він на апараті ШВЛ – Ірина Геращенко

Новини
Володимир Балух Фото: Shutterstock

Стан колишнього в’язня Кремля, кримчанина Володимира Балуха, який перебуває в реанімації київської лікарні швидкої допомоги після сильного побиття невідомими, стабільно важкий. Він знаходиться на апараті штучної вентиляції легенів без свідомості.

Про це 9 вересня повідомила народна депутатка Ірина Геращенко з фракції «Європейська солідарність» на своїй сторінці у Facebook.

«Від лікарів лікарні швидкої допомоги, де перебуває В. Балух: «Пацієнт стабільно важкий. На апараті ШВЛ, ще без свідомості». На жаль, поки що така невтішна інформація», – написала Геращенко.

Нагадаємо:

  • В ніч на 8 вересня колишнього політв’язня Кремля, кримчанина Володимира Балуха сильно побили, його знайщли без свідомості вже вдень. Активіста доставили у київську лікарню швидкої допомоги, у нього зламані рука і ключиця, а також важка черепно-мозкова травма. Лікарі провели Балуху операцію і зараз він знаходиться в реанімації.
  • У Офісі президента «вкрай стурбовані» інформацією про напад на Балуха та вимагають від Нацполіції швидко розслідувати злочин, перевіривши всі можливі версії нападу, зокрема, і політичну. Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за статтею «розбій».