В зоні ООС окупанти двічі порушили режим припинення вогню біля Авдіївки

Новини
Фото: Facebook Операція об'єднаних сил

На Донбасі за минулу добу в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) російські окупанти двічі порушили режим всеосяжного припинення вогню біля Авдіївки. Втрат серед підрозділів об’єднаних сил не було.

Про це повідомляє штаб ООС.

«Минулої доби, 18 жовтня, у районах відповідальності українських бригад зафіксовано два порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Обидва факти задокументовано на ділянці у районі Авдіївки, де в обідній час ворог вів вогонь з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї, а ввечері застосував автоматичний станковий гранатомет», – йдеться у повідомленні.

Як зазначили в штабі ООС, постріли не становили загрози українським військовослужбовцям, тому на провокативні дії противника вони зброю не застосовували.

Бойових втрат і поранень унаслідок ворожих пострілів серед українських бійців не було.

Нагадаємо:

  • Віцепрем’єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков заявив, що Україна веде підготовку до чергового розведення військ на чотирьох напрямках на Донбасі. На сьогодні вже визначено місця ще чотирьох пунктів можливого розведення сил і засобів, а також майже 19-ти нових локацій щодо можливого гуманітарного розмінування.