Сергій Пантелєєв очолив департамент НПУ протидії злочинності, пов’язаної з торгівлею людьми

Новини
Сергій Пантелеєв, заступник начальника ГУ Національної поліції України в АР Крим і м. Севастополі Фото: investigator.org.ua

Підполковник поліції Сергій Пантелєєв, який з 2017 року керував слідчим управлінням ГУНП Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, призначений  начальником реформованого департаменту протидії злочинності, пов’язаної з торгівлею людьми, та незаконної міграції Національної поліції України.

Про це повідомляє Думська.

Сергій Пантелєєв народився 19 жовтня 1986 року. У 2008 році закінчив Одеський державний університет внутрішніх справ за спеціальністю «правознавство» і «правоохоронна діяльність».

У 2012 році закінчив Одеський державний економічний університет.

У 2015-2016 роках очолював слідче управління ГУНП в Одеській області.

  • У спецпроекті Центру журналістських розслідувань «2020: Кримська порядок денний влади» – циклі інтерв’ю з керівниками центральних органів влади і регіональних структур, що займаються питаннями Криму,  Сергій Пантелєєв розповів про роботу кримського Главку Нацполіціі про розслідування злочину окупантів.
  • Центр журналістських розслідувань продовжує встановлювати особи бійців незаконних збройних формувань та факти їхньої участі в окупації Криму. Детальніше читайте в розслідуваннях Центру журналістських розслідувань Шуцмани Путіна.