На Донбасі окупанти обстрілювали українських бійців з гранатометів та використали БПЛА

Новини
Фото: Facebook Генеральний штаб ЗСУ

На Донбасі минулої доби в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) російські окупанти в порушення всеосяжного припинення вогню обстрілювали українські позиції з гранатометів та стрілецької зброї, а також використали безпілотник. Втрат у підрозділах Об’єднаних сил не було.

Про це повідомляє штаб ООС.

«Упродовж минулої доби, 4 листопада, на ділянках відповідальності українських підрозділів зафіксовано шість порушень домовленостей, досягнутих 22 липня 2020 року, з боку збройних формувань Російської Федерації. Так, режим припинення вогню російсько-окупаційні війська порушили неподалік населених пунктів Новолуганське та Широкине. На цих ділянках ворог застосував автоматичний станковий гранатомет. У районі Гнутового, Авдіївки і Водяного противник вів вогонь із гранатометів різних систем та стрілецької зброї», – йдеться у повідомленні.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Крім того, зазначили в штабі, всупереч домовленостям Тристоронньої контактної групи в районі населеного пункту Шуми відмічено проліт ворожого БПЛА з перетином лінії розмежування. Застосувавши стрілецьку зброю, воїни Об’єднаних сил збили безпілотник противника.

Нагадаємо:

  • 3 листопада на Донбасі в зоні проведення ООС російські окупанти шість разів порушили режим всеосяжного припинення вогню. Внаслідок обстрілу біля Новолуганського був поранений український військовослужбовець.
  • На Донбасі за 100 днів, які минули з часу оголошення 27 липня всеосяжного припинення вогню, загинуло троє українських військовослужбовці, 11 отримали поранення і бойові травми.