На Донбасі окупанти почали призовну кампанію для проведення зборів з резервістами – ГУР

Новини

На окупованому Донбасі командування Збройних сил РФ активізувало заходи з підтримання у готовності до застосування з’єднань і частин армійських корпусів російсько-окупаційних військ. В ОРДЛО оголошений призов чоловіків для проходження зборів з резервістами у польових таборах.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

За даним Головного управління розвідки МОУ, цього тижня окупантами розпочато чергову кампанію з призову чоловічого населення віком від 18 до 45 років для проходження зборів з резервістами у період з 23 по 27 листопада.

«З метою підготовки резервістів противником проведено уточнення мобілізаційного резерву російсько-окупаційних військ, організовано вручення «військовозобов’язаним» призовних повісток та розгорнуто польові табори на полігонах тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях», – зазначили у військовому відомстві.

Нагадаємо:

  • з 19 жовтня 2020 року на Донбасі командування російських окупаційних військ під наглядом комісії Південного військового округу Збройних Сил РФ проводить у з’єднаннях і частинах 1-го та 2-го армійських корпусів комплексну підсумкову перевірку за 2020 навчальний рік, у рамках якої окупанти проводять мобілізаційні збори з резервістами.