Підрозділи ЗСУ повернуться у місця постійної дислокації у звільненому від окупантів Криму – Чубаров

Новини
Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров Фото: Facebook Саид Исмагилов

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров впевнений, що підрозділи Збройних Сил України знову займуть місця своєї постійної дислокації у звільненому від російських окупантів українському Криму.

Про це Чубаров заявив у своєму привітанні з Днем Збройних Сил України, яке він опублікував у Facebook.

«Російська-українська війна, яка триває вже близько 7 років, викристалізувала Збройні Сили України, перетворивши їх в гаранта незалежності і територіальної цілісності Української держави. Збройні Сили України мають високу повагу та довіру українського суспільства, з ними зв’язуються надії на звільнення окупованих РФ Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, а також окремих районів Донецької та Луганської областей», – написав Чубаров.

Він привітав від імені Меджлісу і від себе особисто всіх співгромадян, причетних до Збройних Сил України, перш за все, кожного учасника російсько-української війни.

«Сердечно обнімаємо уродженців Криму – воїнів Збройних Сил України, добровольців, які брали безпосередню участь у бойових діях в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України, захищаючи українську землю від російсько-терористичних військ. Сумуємо разом з рідними і близькими воїнів, які поклали свої життя за незалежність Української держави», – додав голова Меджлісу.

«Знаємо і віримо в те, що підрозділи Збройних Сил України знову займуть місця своєї постійної дислокації у звільненому від російських окупантів українському Криму. Слава Україні! Героям слава!», – написав Чубаров.

Нагадаємо:

  • 6 грудня в Україні відзначається День Збройних Сил. Президент Володимир Зеленський пообіцяв, що, попри складні часи, фінансування української армії у майбутньому не скоротиться ні на гривню.