В аеропорту Херсона прикордонники не пропустили в Україну росіянина, який незаконно відвідував Крим

Новини
Фото: facebook.com/dpsuKherson

В аеропорту «Херсон» українські прикордонники не пропустили в Україну громадянина РФ, який минулого року незаконно відвідував територію окупованого Криму. Росіянину, який прибув з Туреччини, на три роки заборонили в’їзд в Україну.

Про це повідомляє Херсонський прикордонний загін Держприкордонслужби України

«Учора на прикордонний контроль авіарейсом Стамбул-Херсон прибув громадянин Російської Федерації. Під час перевірки документів військовослужбовці встановили, що росіянин в серпні 2019 року незаконно відвідував окупований Крим», – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у Херсонському прикордонному загоні, за порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим та виїзду з неї громадянину РФ на три роки заборонили відвідувати територію України.

За інформацією херсонських прикордонників, загалом протягом 2020 року під час прикордонного контролю військовослужбовці загону за різних причин відмовили у пропуску через український кордон 50 особам.

Нагадаємо:

  • 6 грудня 2020 року українські прикордонники міжнародному аеропорту «Бориспіль» не пропустили в Україну та заборонили на 3 роки в’їзд на українську територію відомому російському рок-музиканту, засновнику групи «Звуки Му» Петру Мамонову за незаконне відвідання окупованого Криму.