В зоні ООС окупанти продовжують обстріли українських позицій

Новини
Фото: facebook.com/otueast

На Донбасі за минулу добу в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) російські окупанти продовжили обстріли українських позицій з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Втрат у підрозділах Об’єднаних сил не було.

Про це повідомляє штаб ООС.

«Протягом минулої доби, 28 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню. Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», поблизу населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь в бік українських позицій з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», – йдеться у повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», неподалік Катеринівки противник вів вогонь з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«На обстріли російсько-окупаційних військ наші воїни відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед українських захисників немає», – додали у штабі ООС.

Нагадаємо:

  • 27 января на Донбасі в зоні проведення ООС російські окупанти знову порушили режим припинення вогню та обстрілювали українські позиції з мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів. Втрат у підрозділах Об’єднаних сил не було.