«Україна 603,7»: депутати представлять ініціативу задля захисту національних інтересів, деокупації Криму та Донбасу

Новини

У Києві проходить брифінг представників МФО «Україна 603,7» на тему: «Презентація державницьких ініціатив міжфракційного депутатського об’єднання «Україна 603,7» задля захисту національних інтересів, деокупації Криму та Донбасу (політика невизнання, нова санкційна політика, підтримка політичних в’язнів, захист корінних народів)».

Учасники:

Єлизавета Ясько, народний депутат України, фракція «Слуга Народу»,

Андрій Шараськін, народний депутат України, фракція «Голос»,

Рустем Умєров, народний депутат України, фракція «Голос»,

Юрій Камельчук, народний депутат України, фракція «Слуга Народу»,

Павло Бакунець, народний депутат України, депутатська група «Довіра».

Президент України затвердив персональний склад Організаційного комітету з підготовки та проведення в Україні установчого Саміту Кримської платформи, до якого увійшли керівники центральних органів виконавчої влади, Офісу президента, а також Меджлісу кримськотатарського народу. 

Раніше Зеленський повідомив, що тим же указом доручив уряду організувати й запустити Кримську платформу, а також реалізацію заходів для розвитку й підтримки кримськотатарської мови, культури та захисту прав мешканців тимчасово окупованого Криму. 

Нагадаємо:

Детальніше про реакцію Кремля і його кримських прибічників на створення Кримської платформи – міжнародного майданчика по деокупації Криму – дивіться у відеоблозі Валентини Самар Кримська платформа: чому так біситься Росія?