В зоні ООС окупанти продовжують обстріли українських позицій з мінометів та гранатометів

Новини
Фото: Facebook Генеральний штаб ЗСУ

На Донбасі протягом минулої доби та з початком поточної російські окупанти продовжили порушувати режим припинення вогню в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС), використовуючи для обстрілів українських позицій міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Втрат у підрозділах об’єднаних сил не було.

Про це повідомляє штаб ООС.

Як зазначається, протягом минулої доби, 24 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню.

Неподалік населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, противник відкривав вогонь у бік позицій українських захисників із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм. Поблизу Авдіївки – російсько-окупаційні війська вели вогонь у бік українських позицій з гранатометів різних типів та стрілецької зброї, а в районі Лебединського – ворог здійснив обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Позиції українських захисників поруч населеного пункту Шуми окупанти обстріляли з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

В районі населеного пункту Богданівка окупанти вели вогонь по позиціям наших захисників з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК», – вказали у штабі ООС.

Від початку поточної доби, 25 березня, було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, поблизу населеного пункту Світлодарськ, де збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо:

  • 23 березня на Донбасі російські окупанти продовжили порушувати режим припинення вогню в зоні проведення ООС та обстрілювати українські позиції з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Втрат у підрозділах об’єднаних сил не було.