В зоні ООС окупанти не припиняють обстріли українських позицій

Новини
Донбассе
Фото: Facebook Операція об'єднаних сил

На Донбасі минулої доби та з початком поточної російські окупанти не припиняють обстрілювати українські позиції в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) застосовуючи міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Втрат у підрозділах об’єднаних сил не було.

Про це повідомляє штаб ООС.

Протягом минулої доби, 20 квітня, було зафіксовано дев’ять порушень з боку збройних формувань Російської Федерації.

Зокрема, неподалік селища Південне противник відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру. У передмісті Старогнатівки ворог здійснив обстріл з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу населених пунктів Золоте-4, що на Луганщині, та Водяне, що на Донеччині, російські окупанти вели вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Бойових втрат серед наших захисників за минулу добу немає. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК», – йдеться у повідомленні.

Станом на 7 годину ранку, 21 квітня, зафіксовано три порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Зокрема, поблизу населених пунктів Піски та Південне ворог відкривав вогонь із Мінометів 120-го калібру. Поблизу селища Первомайське противник відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Бойових втрат серед українських захисників за поточну добу немає.

Нагадаємо:

  • 19 квітня на Донбасі російські окупанти продовжили порушувати режим припинення вогню та обстрілювати українські позиції в зоні проведення ООС з мінометів, протитанкових комплексів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Втрат у підрозділах об’єднаних сил не було.