На Донбасі окупанти били по українським позиціям з гранатометів

Новини
Фото: Facebook Операція об'єднаних сил

На Донбасі минулої доби та з початком поточної російські окупанти не дотримувались режиму припинення вогню в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) та били по українським позиціям з гранатометів. Втрат у підрозділах Об’єднаних сил не було.

Про це повідомляє штаб ООС.

«Збройні формування Російської Федерації й надалі ігнорують режим припинення вогню та обстрілюють позиції підрозділів Об’єднаних сил. Протягом минулої доби, 19 травня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Біля Талаківки противник відкривав вогонь із підствольних гранатометів», – йдеться у повідомленні.

Станом на 7 годину ранку, 20 травня, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Поблизу Авдіївки окупанти відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Бойових втрат внаслідок ворожого вогню немає.

Про дії збройних формувань Російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Нагадаємо:

  • 18 травня на Донбасі російські окупанти продовжили порушувати режим припинення вогню в зоні проведення ООС та обстрілювати українські позиції з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Втрат у підрозділах Об’єднаних сил не було.