Пушилін пояснив, чому в «ДНР» не ремонтують розбиті дороги

Новини
Автомобіль, який провалився в яму на дорозі в окупованій Макіївці Фото: ostro.org

Так званий «глава ДНР» Денис Пушилін пояснив жахливий стан доріг на окупованій частині Донецької області відсутністю коштів на їх ремонти.

Про це Пушилін розповів в інтерв’ю одному з сепаратистських ЗМІ, передає сайт «ОстроВ».

За його словами, проблема доріг не нова, і найчастіше вона стає «серйозним подразником» і тягне за собою соціальну напругу.

Однак, ватажок «ДНР» визнав, що в «республіці» немає достатніх коштів для необхідних дорожніх робіт.

«Знайти джерело фінансування в кількості, необхідній, щоб відремонтувати всі дороги, вкрай проблематично. Якщо республіканські дороги в цьому році ремонтуються, то з місцевими дорогами, не кажучи вже про квартальні, спостерігається проблема. В цьому році якусь частину доріг буде відремонтовано, але повністю проблему це не закриє», – сказав Пушилін.

Він зазначив, що «уряд ДНР» зараз веде пошук джерела фінансування.

За інформацією видання «ОстроВ», значна частина дорожнього покриття на окупованій частині Донецької області знаходиться в аварійному стані, що призводить до численних ДТП і пошкоджень автотранспортних засобів.

Автомобіль, який провалився в яму на дорозі в окупованій Макіївці Фото: ostro.org

Нагадаємо:

  • З 1 липня 2021 року «влада» так званої «ДНР» підвищила тарифи на житлово-комунальні послуги для населення. Загальне збільшення вартості «комунальної квитанції» в середньому складе близько 17%.