КПВВ «Чаплинка» не працюватиме ще місяць: тривають ремонтні роботи

Новини
КПВВ
КПВВ «Чаплинка» Фото: Facebook Ирина Веригина

КПВВ «Чаплинка» на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом не працюватиме ще один місяць. Функціонування КПВВ припинено з 16 вересня по 18 жовтня через проведення ремонтних робіт.

Про це повідомляє Херсонська обласна державна адміністрація.

«З 16 вересня по 18 жовтня 2021 року буде припинено функціонування контрольного пункту в’їзду-виїзду «Чаплинка». Пов’язано це з метою забезпечення можливості здійснення робіт з модернізації систем контролю за перетинанням адміністративної межі особами та транспортними засобами на контрольному пункті в`їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо:

  • 7 червня 2021 року КПВВ «Чаплинка» на адмінкордоні з тимчасово окупованим Кримом закрили на два тижні через проведення ремонтних робіт.
  • 21 червня 2021 року роботу КПВВ «Чаплинка» припинили до 15 липня з метою забезпечення можливості проведення робіт з діагностики та удосконалення засобів зв’язку і спостереження на КПВВ.
  • У липні 2021 року робота КПВВ «Чаплинка» через проведення ремонту інфраструктури була припинена до 15 серпня. У серпні 2021 року роботу КПВВ припинили до 15 вересня.