В зоні ООС біля Кримського внаслідок обстрілу окупантів поранений український боєць

Новини
Фото: Facebook Операція об'єднаних сил

На Донбасі вранці 28 вересня в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) російські окупанти відкрили вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї по українським позиціям біля села Кримське на Луганщині. Внаслідок обстрілу був поранений український військовослужбовець.

Про це повідомляє штаб ООС.

«Від початку цієї доби, 28 вересня, російсько-окупаційні війська два рази порушили режим припинення вогню. В напрямку Кримського збройні формування РФ двічі вели прицільний вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі, стан його здоров’я – задовільний», – йдеться у повідомлені.

Українські військовослужбовці відкривали адекватний вогонь у відповідь та змусили противника припинити вогневу активність.

Протягом минулої доби, 27 вересня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил була контрольованою. Порівняно з попередньою добою інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення зросла. Збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню.

В напрямку Попасної противник здійснив прицільний обстріл з ручних протитанкових гранатометів. Поблизу Катеринівки ворог вів турбуючий вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Біля Новолуганського окупанти чотири рази відкривали вогонь, застосовуючи гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Неподалік Золотого-4 російські найманці обстрілювали позиції наших захисників із ручних протитанкових та підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї. В районі населеного пункту Причепилівка окупанти використовували гранатомети різних систем.

Нагадаємо: