Мобільні пункти Ощадбанку на Донбасі: графік роботи на тиждень

Новини
Ощадбанк
Відділення Ощадбанку на КПВВ «Новотроїцьке» Фото: facebook.com/MinReintegration

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України опублікував графік роботи мобільних підрозділів Ощадбанку поблизу лінії зіткнення у Луганській області: вони працюватимуть у чотирьох пунктах почергово з 8 по 12 листопада. У Донецькій області мобільні підрозділи найближчий тиждень не працюватимуть. 

Про це повідомляє сайт Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. 

Мобільні підрозділи Ощадбанку в Луганській області працюватимуть з 9 по 15 годину в м. Золоте Северодонецького району – 8 і 12 листопада, в с. Трьохізбенка Щастинського району – 9 листопада, в с. Світличне – 10 листопада, в смт Тошківка Северодонецького району – 11 листопада. 

Крім того, працюватимуть на постійній основі відділення на КПВВ «Щастя» Луганської області з 7:30 до 15.30 і на КПВВ «Новотроїцьке» Донецької області на – з 08:00 до 16:00 (понеділок – п’ятниця).

Мобільні підрозділи Ощадбанку в Донецькій області не працюватимуть, оскільки перебувають на капітальному ремонті. 

Нагадаємо:

  • 22 вересня 2021 року Кабмін України ухвалив постанову, якою дозволив віддалену ідентифікацію для отримувачів пенсій та соцвиплат, зокрема, жителів окупованих територій. Процес віддаленої ідентифікації здійснюватиметься шляхом авторизації одержувача (без його особистої присутності) в особистому кабінеті порталу Пенсійного фонду України за допомогою кваліфікованого електронного підпису «Дія.Підпіс» («Дія ID»). Така можливість прирівнюється до фізичної ідентифікації одержувача.
  • Правозахисники пояснили, що віддалену ідентифікацію зможуть пройти не всі пенсіонери з числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО) і жителів непідконтрольних територій України, а тільки ті з них, які мають паспорт у вигляді ID-карти або біометричний закордонний паспорт.
  • Для внутрішньо переміщених осіб і жителів ОРДЛО впроваджена Кабміном України можливість віддалено пройти ідентифікацію для отримання пенсій та соцвиплат стане доступною в кінці жовтня. Однак вона стане необхідною тільки після завершення карантину.