Кримський «депутат» надумав закрити військовий полігон у привабливому для забудови місці поблизу Євпаторії

Новини
Леонід Бабашов

Мешканці села Каменоломня Сакського району в окупованому Криму вимагають закрити танковий полігон, який розташований поблизу села, стверджує незаконно обраний в Євпаторійському окрузі окупованого Криму депутат Державної думи РФ Леонід Бабашов. 

Про це Бабашов повідомив у звіті про прийом виборців на своїй сторінці Вконтакте.

«Біля села Каменоломня необхідно закрити військовий полігон. Люди скаржаться на регулярний шум і не почуваються в безпеці. Район готовий запропонувати військовим інше зручне та безпечне місце, яке ще й більше за площею», – написав Бабашов.

Згідно з картами, полігон розташовано у двох кілометрах на південь від села Каменоломня і в одному кілометрі на схід від Євпаторії, на півострові, що омивається водами озера Сасик, а отже, є привабливою перспективною ділянкою для забудови. Південна частина піовстрова входить до складу Державного природного заказника «Сасикський». 

  • Колишній «голова комітету Госсовєта Криму з будівництва, транспорту і паливно-енергетичного комплексу» Леонід Бабашов був обраний на виборах в Держдуму РФ за підтримки партії «Єдиная Росія» на Євпаторійському окрузі. Він висунув свою кандидатуру замість скандального «віце-прем’єра» Криму Євгена Кабанова, який вимушений був зняти свою кандидатуру, а невдовзі був заарештований за звинуваченням у корупції. Раніше повідомлялося, що близька до Бабашова компанія «Альт-Ера»за протекцією «глави Криму» Сергія Аксенова отримала монопольні підряди на будівництво і ремонт доріг у Криму на 50 мільйонів рублів.