Протягом 14 листопада бойовики на Донбасі 19 разів порушували режим припинення вогню

Новини

14 листопада 2021 року внаслідок обстрілів з боку проросійських бойовиків важко поранений водій-санітар. Українські військові відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити обстріли.

Про це повідомляє пресслужба ОС у facebook.

«Протягом минулої доби, 14 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 19 порушень режиму припинення вогню, 7 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння», — йдеться у повідомленні. «Внаслідок ворожих дій дістав поранення водій-санітар. Пошкоджено два санітарні автомобілі. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я — важкий.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли».

Під обстріл з артилерії бойовиків калібру 120 мм потрапили околиці населених пунктів: Невельського, Причепилівки, Чермалика, Оріхово-Донецьке, Катеринівки, Новолуганського, Золотого-4, Кримського, Новоолександрівки та Південного.

На Луганщині зафіксовано проліт безпілотного літального апарату, ймовірно типу «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення.

Нагадаємо:

  • 7 листопада 2021 року від ворожих дій загинув український військовослужбовець.
  • 4 листопада 2021 року окупанти обстріляли обстріляли контрольно-пропускний пункт «Золоте» на лінії розмежування з мінометів 82-міліметрового калібру, пошкодивши фортифікаційні споруди прикриття.
  • 2 листопада 2021 року на Донбасі внаслідок порушення режиму припинення вогню загинув український військовий.