На Донбасі бойовики 13 разів порушували «режим тиші». Одного військового поранено

Новини

Протягом 16 листопада з боку проросійських бойовиків на Донбасі зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню, 6 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє пресслужба ООС.

В напрямку Мар’їнки окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів. В районі Новоолександрівки ворожі війська вели вогонь з мінометів калібру 120 мм.

Позиції біля Новозванівки двічі потрапили під обстріл з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. В бік населеного пункту Муратове окупанти вели вогонь з артилерії калібру 152 мм.

Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт безпілотного літального апарату, ймовірно типу «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення.

Один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Він перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я — задовільний.

  • 15 листопада 2021 року засобами радіоелектронної боротьби було примушено до посадки БПЛА противника, який перетнув лінію розмежування на Донеччині. Апарат виявився безпілотником «Орлан-10» російського виробництва.