На Донбасі український військовий підірвався на міні

Новини

Протягом 12 грудня проросійські бойовики на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню. Внаслідок підриву на міні поранення дістав один український військовослужбовець.

Про це інформує штаб ООС.

Поблизу населеного пункту Талаківка ворог вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів. У напрямку Кримського окупанти здійснили обстріл з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. У районі Попасної та Катеринівки, що на Луганщині, противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

«Внаслідок підриву на вибуховому пристрої противника один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав мінно-вибухову травму. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я — середньої тяжкості», — йдеться у повідомленні.

Станом на 7 годину ранку, 13 грудня, порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків не зафіксовано.

Нагадаємо:

  • РФ повідомила про перекриття більшої частини Азовського моря, і зокрема ділянок в безпосередній близькості від портів Маріуполя, Бердянська і Генічеська, нібито для проведення артилерійських стрільб, створивши таким чином значні перешкоди для вільного судноплавства.