Військова розвідка показала список російських танкістів, які беруть участь у війні з Україною

Війна

Головне управління розвідки Міноборони опублікувало список особового складу 6-ї окремої танкової бригади окупаційних військ Росії (військова частина 54096), що бере участь у війні з Україною.

«Танкісти, ви знали, що виконуєте злочинні накази, але ви свідомо зробили цей вибір! Вирок на знищення ви собі підписали», – сказано в повідомленні.

Раніше ГУР Міноборони опублікувало список особового складу бригади армійської авіації, що здійснює бойові вильоти з аеродрому Білорусі «Ліда» для завдання ударів по мирному населенню й інфраструктурі України.

Також розвідники виклали список військовослужбовців 11-ї армії ВПС і ППО (оперативне об’єднання повітряно-космічних сил Російської Федерації у складі східного військового округу) російських окупаційних військ, що здійснюють вторгнення в Україну з боку Білорусі.

24 лютого 2022 року Російська Федерація розпочала повномасштабну війну проти України.

О 04:00 президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі.

Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Збройні сили України дають відсіч ворогові.

Російські окупанти вчиняють низку воєнних злочинів на території України. Це обстріли житлових кварталів та об’єктів цивільної інфраструктури, віроломство, мародерство. Це порушення Міжнародного гуманітарного права і Римського статуту міжнародного кримінального суду.

Центр журналістських розслідувань веде хроніку війни на різних майданчиках:

YouTube: https://bit.ly/3vdHSJm

Facebook: https://www.facebook.com/investigator.org.ua/

Telegram: https://t.me/investigatorua

Twitter: https://twitter.com/InvestigatorUa

Читайте хроніку війни: за 24 лютого; за 25 лютого; за 26 лютого; за 27 лютого; за 28 лютого; за 1 березня; за 2 березня; за 3 березня; за 4 березня; за 5 березня.